Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #418541

nem bonyolult..le kell tudni tenni a témát..

én sokat dolgozom..reggel egy fél óra amíg ráhangolódom a dolgaimra..estig kb 7-ig megy a dolog.. csinálok egy papírt mit akarok megcsinálni másnap..reggel még hozzáírom az aznapit.. megszoktam ha bepittyentem az autót ezzel a mozdulattal már nem foglalkozom a munkával.. csak a család..a kedvesem.. -barátok..lazítás..Tv-

éjjel tilos agyalni a gondokon!!!!!éjjel az agy kirendezi a dolokat..ezért van néha felkelsz és beugrik egy megoldás a gondjaidra..ekkor csak írd fel utána aludj ne foglalkozz vele..ha éjjel is agyalsz nem jut a végére fáradt maradsz..

Egy finom ital..egy jó könyv..egy jó beszélgetés a barátokkal..egy jó film..egy jó szeretkezés..ez mind feltölt..de mindennek meg kell adni a módját.. ha iszol élvezd minden pillanatát..ha eszel egyél rendesen..élvezd amit csinálsz..(persze nem hentesnél állva és órára sandítva)ha szeretkezel az összes érzékszerveddel ezt tedd..

hallgass mindenben az ösztöneidre..ha valamit kívánsz azt egyél igyál..(de az ösztönt ne keverd össze a megszokással).. figyelj magadra.. a tested lelked jelezni fog..