Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: E-Star

taresz Előzmény: #413050

Nekem egy kicsit fura ez a hozzászólás Tőled.

Ha már itt tartunk akkor, volt 14-15k-s megnyilvánulás is 3 hónapon belül. Le lettem hurrogva a 9k-val,de ez nem is érdekes.

EU-s adósságválság nincs megoldva, Görögo. 99,99% csőd, Portugália 50%, Spanyolország???

Merkel asszonyság felemeli a kezét és azt kiabálja, hogy miért a német honpolgárok fizessék európai társaik f@szságát. Igaza van jelen állapotban, hacsak a hozadékát most nem nézzük egy esetleges EU krach-nak.

USA megemelte az adósságplafont. És!? Ennek örülni kell? Akkor most kevesebbel tartoznak?

E havi tőzsdei lejtmenet is erről árulkodik. Kiszippantották a befektetők a lét és betették CHF-be aranyba.Ha ez a lufi kipukkad, (mert ki fog majd), TALÁN akkor van némi remény, hogy vásároljanak részvényt. Gondolom ezt pont Neked és még itt jó pár embernek nem kell leírni.

Írtad valahol kb.egy hónapja, hogy a tőzsdék nem így szakadnak be. Akkor hogyan? Mert szerintem az, hogy majdnem 1 éves emelkedést visszaadtak kevesebb, mint 1 hónap alatt azt "böszmeség" lenne korrekciónak hívni.

És csak E-Starra gondolva. 10mrdFt kötvényben. Szép eredmény, de ezt vissza is kell fizetni kamataival ami egy jó gazdasági környezetben egy ilyen szépen fejlődő cégnek talán nem is okoz gondot, de mi van ha recesszió beköszönt? Mert ugye ez is erősen benne van a pakliban.

"Kevesen kapnak kapaszkodót"

Adj nekik(nekünk)!

Kelvin kolléga írta, hogy lehet célárat adni, de nem tenném, mert nincs semmim, így nem lenne korrekt a partvonalról beugatnom. Ülök a kezemen és mozi.