Re: nincs cím
Előzmény: #412796A TV reklám bűn rossz, gagyi, szó szerint ez az egyetlen általam ismert eset, amikor a termék messze jobb annál, mint ahogy reklámozzák.
Az utóbbiról - mármint, hogy tényleg nem loptak el egy autot sem ezzel a rendszerel - nem tudok hitelt érdemlően nyilatkozni, mert nem tudom. Én csak egyet tudok, SOHA nem hallottam senkiről, akinek ellopták volna az autoját, akinek ez a rendszer volt beszerelve. Persze olyanról már igen, aki hallotta valakitől, hogy az látta, amikor valaki arról olvasott, hogy valaki megsúgta valakinek, hogy ő már szagolt ki ilyen esetet, de ezeket talán felejtsük el ;)
VISZONT: Talán nézzük meg a biztosítási feltételeket, ha a GPS-es pajzsod van.
Elsősorban a GPS szolgáltatás díjtalan, kizárólag a mobiltelefonos kártyád éves díját kell fizetned a szolgáltatónál (ami, ha például ingyenesen kapsz előfizetést, akkor annak sincs díja), és ha ezek után biztosítást kötsz az autora, akkor a biztosítók KÜLÖN(!) árazzák a Pajzsot, mert gyakorlatilag kiárazzák(!) az árból a lopáskárt. Kell ennél több bizonyíték? Nekem például nagyon rövid idő alatt pusztán ez visszahozta az egész rendszer árát, amit ugyebár egyetlen más rendszerről sem lehet elmondani. Lekérheted, hogy éppen merre jár az auto (fizetős, pár száz HUF/alkalom), ha ehhez van kedved, vagy éppen le is tilthatod a telefonról, hogy akkor most álljon le a jármű.
Másodsorban ha kéred, akkor pár ezer forint havi díjért (ami egy külön előfizetéses SIM kártya ára) EUROTAX díjat térítenek lopás esetén. Vagyis, TETSZŐLEGES jármű esetében, HA ELLOPJÁK, akkor kifizetik az árát. Én speciel láttam már nálunk Aston Martin Vantage-ot is... nem kispályáznak és már ezerszámra van beépített rendszerük.
Egy problémás rész van: Viszonylag sokat zabál a rendszer, azaz figyelni kell arra, hogy ne merítse le az akkumulátort! Vagyis, ez nem az a rendszer, amivel hetekig állhat az auto, tapasztalataim szerint még nyáron sem bír tíz napnál többet vele egy auto, ha hozzá sem nyúlsz, nagyon télen akár néhány nap alatt is leszedheti a töltöttséget.