Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #412696

Ellenkező sztori:

Pajzséknál jártam a napokban egy telefonszám átprogramozás miatt, előttem a feltörekvő ifjúság az új Skoda MPI-vel. Beszerelik a (gondolom) negyedmillás rendszert, majd a fazon a világ legtermészetesebb módján felháborodik, hogy "mi az, hogy nem fizethet átutalással".

Az egész vevőszolgálat köpni-nyelni nem tudott a beszerelőkkel együtt, mikor a fazon közölte, hogy ha nem fizethet úgy, akkor szereljék ki, mert "ilyen módszereket ő nem tud elfogadni", miért nem szóltak, hogy KP-ben kell fizetni, akkor hozott volna magával. Az meg nála nincs, valami vidéki takarékszövetkezetben a folyószámla, ami úgy tíz kilométerre van a műhelytől, mert csak egy van belőle. Mondja, ha elviszik oda(!) fizet, ha nem viszik, nem. Hitelkártyáról, pénzfelvételről nyilván még csak nem is hallott. Merthát, ha azon lett volna meglepődve, hogy nem lehet kártyával fizetni, az so-so, node ezen?! Aztán valamelyik ügyintézőnek eszébejutott, hogy netbankja van? Mert akkor kap egy gépet és utaljon helyből. Az arc picit megnyúlt, nem tudom, hogy mi lett a történet vége, mert nem vártam meg. Gondolom átutalta, de akkor is...

Magyarország, 2011, hát mekkora arc kell ahhoz, hogy valaki beállítson valahová és fizetés nélkül (átutalásos számla...) akar távozni, és még neki álljon feljebb? Könyörgöm, ha már valaki megrendel valamit, akkor nem az a természetes, hogy rákérdez a fizetési módra mielőtt beszerelteti?!