Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Formerplayer Előzmény: #410767

Speki!

Láttam, hogy írtál, de reménykedtem, hogy a többiek válaszaiból egyértelmű lesz, mi a szitu, mik a lehetőségeid. Sajnos minden észérv lepattant rólad, így személyeskedés nélkül, de határozottan kérlek, fejezd be a siránkozást, s ennek az agyament ötletednek a reklámozását.

Ki kényszerített a részvény eladására?Valaki állt melletted és pisztolyt fogott rád? Vagy hittél a Concorde elemzésének, hogy a leginkább érintett papír lehetünk? Ha igen, nincs miért lázadoznod..HA nem, akkor mégegyszer kérdezem:miért adtál el?

Ja, hogy tőkeáttételben voltál és nem bírtad ki az esést? Hát látod, máskor óvatosabbnak kell lenni..Hozzáteszem, nekem és az egyenlegemnek sem esik jól az esés, de már átéltem egy pár ilyet az elmúlt 15 évben....

Sajnos nekem is van barátom, akit többezer darabból likvidáltak ki, több tízmilliót bukott 3 nap alatt. De eszébe nem jutna másban keresnie a hibát és perelgetni...belátta, hogy veszélyes üzem a tőzsde és a maradék tartalékait felkutatva szépen elkezdte újra a gyűjtögetést...tőkeáttétel nélkül.

Az pedig, hogy elkezdted negatív színben feltüntetni a megnövekedett likviditást("100 forintonként jönnek be az 1000-2000 darabos eladók") téged minősít, már ne haragudj. Mégis, hogyan kellene mozognunk? 10 darabbal lehessen 5%.ot emelni az áron, hogy jó messzire elkerüljön bennünket már egy közepes befektető is?

Az meg, hogy spekipapíírnak minősítetted az E-Start, kicsit vicces, főleg, hogy Vadspekinek hívod magad..egyébként, mit is jelent az, hogy spekipapír és miért baj az?

Ettől függetlenül gerinctelen és szakmaiatlan volt az elemzés, de erre csak úgy lehet válaszolni, ha még komolyabb céggé növi ki magát az E-star és folyamatosan felülteljesíti majd a bux-ot...az lesz az igazi csattanós válasz,,meg az, ha a jövőbeni céges tranzakciók messze elkerülik ezt a beképzelt csapatot....