Re: nincs cím
VadSpeki Előzmény: #410753Értelek én Téged! Én is fundamentalista szemléletű vagyok alapban, csak tudod szerintem sokakat nyugtalanít ez a borongós globális piaci hangulat! Most komolyan, mi lesz, ha W-alakú a recesszió és a piac ezt kezdte el árazni? Egyre több komolyabb szakember, közgazdász is ezen a véleményen van, nyilván nem jó farkast kiáltani, de jobb félni, mint megijedni!
Már pedig globálisan egyre több rossz hír jön ki, német gazdaság lelassult, a francia 2. negyedéves GDP siralmas, ha a nagy nyugat-európai és egyéb komoly országok is lelassulnak, akkor mi lesz még Magyarországon? A magyar 2. negyedéves GDP is siralmas, 1,5 %, pedig 2-2,5 % körüli szintre várták.
Ha pl. megismétlődik a 2008-2009-es összeomlás (az elmúlt két hét alapján sajnos egyre nagyobb az esély erre, csak meg kell nézni a nagy volatilitást, a VIX-index nagy megugrását és a múlt heti amcsi eséseket, melyek legutóbb 2008 őszén voltak ilyen nagy mértékűek, és akkor is így kezdődött, természetesen azon az őszön is a nagy lejtmenet után 1-2 hetes pozitív korrekció volt, ugyanúgy, mint most), akkor minden részvényt adni fognak, sajnos fundamentumoktól függetlenül, azért ezt jobb nem elfelejteni
Pl., ha megint leesne a BUX-index 10 ezer Ft környékére 1 éven belül, akkor az E-Star sem ezen a szinten lesz sajnos.
Egyébként stabilak a fundamentumok a Cégnél szerintem is, reméljük így is marad a jövőben is!