Regisztráció Elfelejtett jelszó

egy eset.......egy forumról...

Sumér harcos

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni, ill. valaki hozzáértő (Csegi) tanácsát.

Az esetem a következő:

2009. szeptemberében dugóban haladtam. Elbambultam és átmentem a piroson. Ez hiba volt tudom, kérlek Benneteket ne ostorozzatok, 200ezer km van mögöttem, sose előtte és utána semmilyen szabályszegésem nem volt. Akkor is a bambaság volt a vesztem.. Lefotóztak annak rendje és módja szerint és Édesanyámnak (övé a kocsi) időben kiküldték a 100000Ft-ot. Mivel én vezettem és időt akartam nyerni, kértem (tük), hogy írják át a bírságot nekem. Ez is megtörtént 2009. novemberére. Mivel a bírság olyannyira magas, hogy nagy nehézségekbe ütközik befizetni (nyilván nem lehetetlen, de 2 nagyon szűkös hónap követné) ezért utánanéztem, lehet e valami mentsváram, kiskapum, amivel megúszhatnám. Ismételten jelzem, hibás vagyok, de ennyi pénzt nagyon nehéz kigazdálkodni.. Tehát utánagondolva a helyzetnek a képek alapján egyértelmű, hogy a mérőautó tilosban, (járdát teljesen elfoglalva, megállni tilos stb.) parkolt. Erre hivatkozva 2010. januárjában a rendelkezésemre álló idő utolsó napján fellebbezést nyújtottam be. Erre egy hete!!! írd és mond egy év leteltével érkezett elutasító válasz arra hivatkozva, hogy a rendörség különösen fontos közérdek esetén használhatja a fent említett területet. Én azt nem értem, hogy akkor 2010. január 1-től miért vették be a KRESZ-be azt a passzust, hogy mérni tilosban is lehet... Amikor én szabálytalankodtam, még ez nem volt a KRESZ része. Másrészről a másodfokú eljárást a rendőrség 2010. áprilisában kezdte, a saját levelük alapján az ügyintézési határidő június közepe volt és a határozat szeptemberben született meg. Azaz három hónapot azzal is késtek. A hab a tortán, hogy ez a szeptemberben elkészült határozat múlt héten érkezett meg... Van valami ötletetek, érdemes bíróságra vinni az ügyet?

Ha ott bukok, akkor csak a 100000-et kell fizetnem, vagy erre jön még rá valami??

Nagyon köszi előre is!

Üdv: