Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

helyzetjelentés

Formerplayer

Mivel sokan privátban kértétek, hogy szóljak hozzá az elmúlt 3 nap drámájához, s mondjam el, szerintem mi van, íme:

Egy dolgot nagyon elrontottam. Pozitív várakozásokat keltettem olyan emberekben, akik nem tudták megállni, hogy a hiteles információkat ne maximális tőkeáttételes pozíciók révén próbálják saját hasznukra fordítani.

Egy éven keresztül működött a sztori, mert a legkisebb korrekció-csírát is elfojtottam a vásárlásaimmal.De közben olyan pozíciók épültek ki, amire nem figyeltem igazán, s egy kritikus helyzetben lavinát indított el. Nagyjából kiépült egy 40-60.000 darabos kis-közepes tőkeáttételes rész, aki baromira kifeszítette magát s nem tudta elhinni, hogy 20-30% esés is lehet egy mégoly attraktív papírban...NA ezek az emberek nem tudtak reagálni megfelelő tartalékokkal erre a helyzetre...Vannak köztük barátaim is, s őértük tényleg fáj a szívem...

DE: ez egy veszélyes iparág Nekem sem esik jól, hogy 80 millióval kevesebb a vagyonom, mint a nyár elején, de engem már nem tudnak kilikvidálni, hiába fente rám és másik befektetőre a fogát jaksity bandája...avagy tuszokmesterék.

EZt a csatát elvesztették, igaz, sok becsületes harcos is elhullt...Nem tudtátok visszakapni a télen eladott csomagokat 0-ban, ugye, manipulátorok...

Erre holnap ők is rájönnek és kénytelenek lesznek elkezdeni a piaci vásárlásokat...

Nyugodt emelkedő időszak következik....

Engem azonban sűrűn itt már nem láttok: túl sok nyilvános infót kaptak azok, akik ezzel megpróbáltak visszaélni és borzasztóan kellemetlen napokat szereztek nekem és családomnak...

Mivel azonban van az az árszint, ahová már nem érdemes tuszkolódni, ezért engem nem sikerült kiráznotok, Gyuri.

Viszont a visszacsapás elindult s ennek nem fogsz örülni...zsiráf...