Re: nincs cím
VadSpeki Előzmény: #406486Én sem mondtam, hogy a Te személyeddel van bajom! És nem is bántásképpen írtam, nehogy félreértsd.
Csak tényleg érdekes ez a mentalitás, hogy ha ilyen magasról ülsz benne, akkor miért kell újabb alacsonyabb céláraknak örülni, vagy legalább is bejelenteni, hogy most 6k-ra várod. Érted, gondolom. Mert aki tényleg ilyen magasról vette, az vagy már eladta a nagy pánikban, vagy 10k körül, vagy nem ír be ide bánatában, vagy pedig türelmese vár, de akkor nem jósolgat 6-7 ks árfolyamokat és nem teszi oda a legtöbb hozzászólása mellé, hogy milyen magasról ül benne. Nem tudom, nekem ez olyan érdekes, és ne életszerű. Na mindegy, lehet velem van a baj.
tényleg ne vedd sértésnek, csak számomra felfoghatatlan a gondolatmeneted, de lehet én vagyok más és különös. Várd ki és bizakodj 12-13 k-s árfolyamokban és meglátod fordulni fog.
:-) Vagy add el, soha sem késő, ha lemegy 6k-ra szerinted, akkor miért nem adod el 8k körül és veszed vissza 6k-n? Nem gondolod, hogy ez jó ötlet lenne?
Szerintem elég logikus lépés lenne a gondolatmenetedet követve! Gondold csak végig, 8k-n dobod, 6k-n veszed és eladod 12k-n pár hónapon belül. még nyerőd is lesz a végén! :-)