AZ OTP Faktoring Zsarolással történő ingatlan szerzései
kosamiAZ OTP Faktoring Zsarolással történő ingatlan szerzései
Postabontás2011. augusztus 08. - 07:50
Egyet NEM értünk, hol van ilyenkor a Csányi úr és a Tisztelt Nyomozó hatóság? A zsarolás és az uzsora nem bűncselekmény? Hol élünk? Itt az OTP Faktoring és a végrehajtó a király?
Segítség a rászorultaknak, csak mese, de ebből a meséből mi nem kérünk!
Tisztelt Dabasi Úr!
A múlt hét pénteken voltam bent egy ügyvédi irodában ahol az OTP faktoring ügyvédei vannak, értesítettek menjek be megbeszélni az ingatlan további sorsát mert az árverezési jog már rajta van, de Én döntök, hogy elfogadom e a Bank által kínált KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOT vagy az ingatlant elárverezik.
A KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT ÍGY SZÓLT 20 ÉVES FUTAMIDŐRE HAVI 250.000 FT TÖRLESZTÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez 60 millió forint!!!!!!!! A valóságban felvett 13 millió Ft hitelért, ennyit kér!
Tudni kell, hogy az ingatlan forgalmi értéke 15 Millió VOLT!!!!
13 Millió Ft volt CHF alapon a házon ez most 27 Millió lett.
2008-ban munkaelvesztés miatt, ha nem tudtuk tovább fizetni a havi 76 ezer forint törlesztést, 2010-ben a bank felajánlott 150 ezer Ft kedvezményes fizetési lehetőséget, most havi 250 ezer Ft-os törlesztést.
Tudva tudják, hogy havi 60.000 Ft-os bevétel van 3 főre és ilyen úgymond KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOT TESZNEK-
SAJNOS MIVEL NEM TUDOM VÁLLALNI - MARAD AZ ÁRVERÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖZÖLTÉK.......
Gondoltam ezt a KEDVEZMÉNYES ajánlatot amit tesznek a rászorultaknak meg kell osztanom, mert eddig akinek elmondtam csak annyit mondtak ezek nem normálisak.
Tisztelettel: Egy becsapott adós
http://www.feherkemeny.com/2011/08/08/az-otp-faktoring-zsarolassal-torteno-ingatlan-szerzesei