Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #406170

Miket nem mondasz. :) Foglalkoztam sokat hitelekkel, voltam "tanácsadó" is. Konkrét tapasztalataim szerint ez egy tömegpszichó volt, mint amit tőzsdéken is láthatsz.

Nem nagyon kellett az embereket rábeszélni a témára. Könnyű Katát táncba vinni. ....

Kellene egy ház, autó stb , és mindehhez hitel, hol lehetne gyorsan elrendezni, lehetőleg legkedvezőbb kondíciókkal stb. Felvázoltam lehetőségeket, törlesztések egymás mellett Ft, eur , svájci. Svájci jóval olcsóbb , árfolyamkockázat, majd alakul. Gyerünk csináljuk.

Szóval ez normál esetben úgy működött , hogy jelentkeztek bizonyos piaci igények amiket meg kellett oldani. Nem emlékszem egy olyan esetre sem, hogy valakit felhívtam volna, te nem lenne szükséged egy új házra és persze hozzá 20 milla hitelre , mert megoldjuk semmi perc alatt. :)

Szóval az embereket nem nagyon kell behülyíteni , ha érted mire gondolok.

Viszont abban igazad van, hogy biztosan voltak olyanok akik belevittek embereket naívságuk miatt még több hitelbe, vagy számukra előnytelen konstrukciókba csak azért mert az jobban fizet. Ezzel rengeteg visszaélés volt