Re: nincs cím
Előzmény: #406165"ha nem tudunk valamit egy szakemberrel meg kell beszélni..kifizetni a szakértői díját.. "
Huhh, csak ezt ne írtad volna.
Már kifejtettem, hogy én nem a bankokat tartom "hazaárulónak", hanem azt a csőcseléket, amely például ma taknyol a totalcaron a szerencsétleneken, de anno mindenkit fikáztak, akik nem új autot akartak venni, sőt, aki nem egyből full-full extrásat vett, mert az nyilván csóró. EZ VOLT A HAZAÁRULÁS. Ahogy az is, ahogy az úgynevezett HAZAÁRULÓ szakemberek (egyszer már említettem az egyik ilyet errefelé), akik arra buzdították az embereket, hogy adósítsák el magukat az ingatlanuk terhére, és azt fektessék be, mert az a Kánaán. És amikor ez ellen szót emeltem még szépen ki is tiltott az oldaláról, most meg még van arca bemenni a TV-be és a szerencsétleneknek tanácsokat osztogatni.
Az ilyenek azok, akik behülyítették az embereket, nem a bankok. Ez a horda volt az, ami elvette az emberek eszét, akik csak azt látták ezek után, hogy ész nélkül, eszetlenül mint a Nagy Gorenje Kirohanásnál mindenki autot vesz százezerszámra, meg házat épít Bill Gates módjára pénz és fenntartási költség nem számít alapon... könnyű ám az embereket behülyíteni. És természetesen - mint minden piramisjáték esetében - azok szívták meg, akik elég sokáig tudtak ellenállni a kísértésnek, és akkor léptek be, amikor már elég régen ment ahhoz a játék, hogy elhiggyék - tényleg lehet így élni.