Re: A kasszától is függ a reálhozam összege
banyaiz Előzmény: #404614Akkor megint nem értünk egyet. :) Nekem az elmúlt 20 év pénzügyminiszterei közül kettő olyan van akit jó szakembernek tartok, és az mellett emberileg is alkalmasnak erre a posztra, Bokros, és Oszkó. Természetesen a körülmények , társadalmi támogatottság figyelembe vételével.
Tolcsy eddigi produkciója a siralom kategória. Ezt sem gondoltam, hogy leírom, de szerintem hasznos lett volna az országnak, ha Bajnai - Oszkó páros még 4 évet eltölt forradalmárok helyett.
Kalandorkodnak ész nélkül, veszélyes időkben.
Varga még elmenne pü miniszternek, esze talán meglenne hozzá, egy baj van vele nekem úgy tűnik nem elég erős karakter ehhez, dróton rángatják a pártbeli főokosok akiknek kb annyi köze van a pénzügyekhez mint pl Kósa mesternek. Ez pedig így nem megy háborús időkben.
sbbacsi: semmit nem akarnak bevezetni vsz, csak valamit mondani kellett a népnek ha már a pénzüket lenyúlták. Így bedobták ezt az egyéni számlát, amin ha nincs vagyon akkor kb azzal egyenértékű, hogy vezetik az évek alatt mennyi járulékot fizetsz, mondjuk nevezzük bérkartonnak, vagy ilyesmi. :) Persze ha svéd modell lesz az más tészta.