Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: A Raiffeisen Bankban nyilvánosan alázzák meg az ügyfeleket

banyaiz Előzmény: #401593

pár évet lehúztam bankban volt egy pár sztori ügyfelekkel akik igen magas fokán álltak a kultúrának. :)

Volt még 2000-es évek elején nagy hitelprogram egy bizonyos csoportnak, rengeteg meló volt, szó szerint volt úgy reggel 8-tól este 10-ig dolgoztam/dolgoztunk kollégákkal. Elég spéci hitel volt államilag támogatott stb, és rengetegen akarták igénybe venni. Kb fél évig tartott a dömping, ez idő alatt kb 5 alkalommal panaszoltak be ügyfelek a fiókvezetőnél, hogy nem kapták meg azt a hitelösszeget amit kértek. Személyesen volt **** anyázástól kezdve minden, hiába jeleztem , hogy anyámat hagyjuk ki a történetből ő nem tehet semmiről, de csak folytatta. Telefonon több ilyen is akadt. Volt olyan eset, hogy odaítéltük a polgárnak a hitelt, ezek után hálából pénzt akart adni de úgy, hogy kitette a borítékot az asztalra, hogy ezt nekem szánta, kamerák minden. Mondom neki nem fogadhatom el, erre a barom bement a fiókvezetőhöz és őneki akart pénzt adni, persze ő sem fogadta el, de akkor is ott kötöttem ki a végén, hogy mi ez az egész. :) Akkora birka emberek rohangálnak , hogy az iszonyat.

persze nem akarom felmenteni ezt a szöveget amit itt a cikkben nyomattak Rafinál, de hidd el elég fárasztó tud lenni, hogy jön egy ügyfél baja van a világgal aztán rád zúdítja a problémáit egy bizonyos stílusban, neked pedig vissza kell mindig fognod magad. Mostanában gondolom elég sok ilyen lehet.