Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Devizahitelmegoldás.com

kosami Előzmény: #401206

"Te, itt olyan tragédiák lesznek és elkeseredettség, hogy jobb lesz felkészülni. Szerintem lesz egy pont amikor a magyar is az asztalra csap. "

Az idő mindig bebizonyította, hogy aki alábecsüli alattvalóit, az a hatalom (császárok)csunyán megdől.

Aláírás gyűjtést kell szervezni,hogy a kormány tárgyalja újra, egy 2000-ben született kormányrendelet

módosítását, mely szabályozná az árfolyam különbözet elszámolását úgy hogy a szerződéskötéskor aktuális deviza árfolyamot tartaná irányadónak, és mindamellett az áremelkedés érvényesíthetőségéhez korlátot rendelnének. Így a bankoknak maradna a kamat és az amúgy is elszámolható költség . Ez sem kevés haszon. ( Bár ezeket a kétes költségeket is átvizsgálnám. )

Ehhez a kormány mondjon le a pénzintézetekre kirótt bank adó 50 %-ról ( az úgyis csak osztogatásra menne) cserébe a bankok tekintsenek el az árfolyam különbözet megfizetésétől, ugyan ebben a százalékban.

Valahol azt olvastam hogy a teljes bankadó mértékének százalékában történjen mindez. Ez még jobb lenne :)

Itt eldőlne hogy a kormány kinek az érdekeit tartja fontosnak , és hogy kinek a kormánya. Mert itt nem csak pár 100 ezer emberről van szó. Itt milliókról beszélünk.

Ha a kormány nem hajlandó megfelelő kompromisszumokra akkor jogos lesz az elégedetlenkedés és kormányváltást sürgető országos demonstráció.

De úgy látom miután felébredtem bilibe lógott a kezem:)