Re: Devizahitelmegoldás.com
lagwagoner Előzmény: #401207"és arról beszél , hogy a háza meg stb, kérdem én milyen háza? A bank vett neki egy házat, és még megengedi neki , hogy ott lakjon. Fogalomzavarban vannak itt elég sokan vsz."
Jaja, ha majd kifizeti szépen a kétszeresét akkor majd lesz az övé, talán. Én egyik kollégámtól (és még értelmes is) megkérdeztem tudod-e mennyit fizetsz ki majd összesen (persze ha a kamat, ktgfeltételek nem vááltoznak). Természetesen nem volt a válasz. Mondom neki szorozd be a törlesztőd a hónapok számával, ezután vond ki a felvett tőke összegét. Ennyi a kamat (ktgek) ezt oszd el a havi fizuddal, majd 12-vel. Na ennyi évet (7-10 év) dolgozol ingyen puszira a cégnek (ha az persze megengedi).
Tudod banyaiz rabszolgaság nem veszett el csak átalakult. Én kötelezővé tenném hogy ezt az ügyfél kiszámloja magának és ezután döntse el, hogy belevág-e
Ja és persze nem olyan kollégáról van szó aki azért vett fel hitelt, mert a tőkéjéhez nem akar nyúlni (hisz ebben az esetben az kamatot termel és ugye azzal a futamidő alatt elég jól lehet keresni, jobban mintha önerőként a megvett ingatlanba rakta volna)
Szóval az emberek nem vesznek elő egy nyomorult excell táblát (papír ceruza kalkulátor) és nem számolják ki mibe is vágnak...ez is kinek a hibája. Ja tudom a komcsik hibája. :-S