Re: nincs cím
zeeh_ Előzmény: #400961A demográfiai adatkból következik, hogy a kommancs szimpatizánsok tábora az idő előrehaladtával csökkenni fog. Normális, dolgozó ember ezekre nem fog szavazni. Én pl. meglepődtem azon, hogy ilyen 8 év után a szavazók ~20%-ának még nem volt elég a szívatásból. Ennek a 20%-nak legalább a fele az előző rendszer kegyeltje lehetett szvsz, a többi pedig lelkes ATV néző. :)
Nincs kétségem afelől, hogy a végén lesz mézesmadzag, ha lesz miből. 20 éve ezt játsszák el, bárki legyen is kormányon, csak itt egy dolog nagyon megváltozott, amivel 2010-ig nem számoltak az álrendszerváltó volt KISZ, MSZMP gittegyletek, ez pedig az internet ereje.
Nem véletlenül jött be szerintem az internetes sajtótermékek kötelező regisztrációja és a január 1-től felálló új hivatal, ami hivatalosan az adatvédelmi elveket fogja kezelni.
Lehet agymosást végezni a pártmédiákban, de már nem tudják eltitkolni a lakosság elől az igencsak megkérdőjelezhető lépéseket, mint. pl. a titoktörvény 2009 végi közös szigorítása, amiről sehol nem lehetett hallani/olvasni a nagy pártmédiákban.
Az internet erejével ért el ekkora sikert a Jobbik 2010-ben, szinte teljesen kitiltották őket minden médiából. Nem kell ahhoz nagyon rámászniuk, lesz itt akkora kijózanodás 2014-ig szvsz, hogy kényelmesen befuthatnak a 2. helyen.