Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Per az RFV ellen Romániában?

Bendeguz Előzmény: #400729

Elolvastam mindkét cikket. Az RFV-vel az alábbi problémái vannak a tés asszonynak:

"Történt ez 2008 novemberében, az RFV által benyújtott, mindössze 3 oldalas ajánlattal kapcsolatos megbeszélésen."

- nem tetszik neki, hogy "csak" 3 oldal...

"Ugyanakkor, szintén alátámasztás nélkül, az akkori hőenergia előállítási áránál jelentősen magasabb szintet határozott meg az önkormányzat, mind ajánlható határ."

- úúúúristen, ez a mocskos kapitalista vállalat profitért hajlandó csak dolgozni?

"Létrejött a titkosított szerződés, de az RFV még az ebben foglalt vállalásait sem teljesítette. A törvénytelen titkosítás miatt én a szerződést csak határozattervezet formájában láttam, írásos kérésre sem jutottam hozzá, így nem szeretnék a hiányosságairól beszélni, amíg a bírósági eljárás folyamán el nem érem, hogy tartalmát nyilvánossá tegyék."

- tehát a drága asszony kijelenti, hogy nem teljesítette az RFV a vállalásait, de közben fingja sincs mi van a végleges titkosított szerződésben.

"Azt szeretném elérni, hogy az RFV kártérítsen minden fogyasztót, törvényes áron számolva ki fogyasztását,..."

- a román alkotmányban benne van a gáz ára? Netán a felújításokat a két szép szemükért végezze az RFV? Milyen káruk van a fogyasztóknak, hogy nem fagynak meg télen? Nagy kár, valóban... [gyk. ez is irónia volt]

ÉS MOST JÖN A CSÚCSPONT!!!

"Az RFV egy kaméleon, a globalizáció megnyilvánulási formája, nem tudjuk, honnan jön és hová tart, az tény, hogy változik. 2004–2008 között Termoenergy néven szerepelt ez a tőke, azután RFV lett, Magyarországon viszont már más néven fut."

- KAMÉLEON bassszki! :D:D:D LOL!!! Én kis csóri befektető tisztában vagyok a cég történetével és tudom hova tart, mert előadta a cégvezetés. Nem egy szürke szamár a ködben és nem néger az alagútban. A cég transzparens, átlátható, tiszták a célok, az eszközök adottak. Globalizáció? Valóban, inkább örülne, hogy magyar céget kaptak, nem valami hulladék francia szolgáltatót. A névváltoztatások meg miért fájnak neki? Á, komolytalan az egész ügy. Ezt a nőt valamiért kirúgták a férjével együtt és most beindult a bosszúhadjárat. A cél érdekében felhasználja az RFV-t is. Ennyi a titok.