Re: nincs cím
zeeh_ Előzmény: #400574Piszkosul tele lehetnek lével, ezért ment részben a levesbe a Café, ezért nem fizették ki a műsorvezetőket és még ki tudja, hogy kiket, mert annyi zseton, hogy nem győzik számolni...
A jelek szerint komoly likviditási problémák vannak a cégnél, ez az APEH végrehajtás listáján is látszik:
"Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2011.07.10-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
ECONET INVEST VAGYONKEZELŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 13267706243
ECONET-LINE SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 14821424213
EMERGING MEDIA GROUP VAGYONKEZELŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 13880187243
MAGYAR VENDOR INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 13311874241
PESTI EST KIADÓI ÉS KULTÚRÁLIS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 12261374241
EST MEDIA VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11404374243"
Meglátjuk, mi lesz. Ha új nagybüfi száll be, akkor lehet belőle valami. Ha csak speka rally, akkor ugyanolyan gyorsan hullhat vissza a mélybe, ahogy elindult 150-ről.
"Time Out vége
2010. dec 31-től semmi közöm nincs a Time Out Budapesthez, ahol a folyamatos fizetési késedelmek miatt - a szerkesztőség nagy részével együtt - mondtam fel.
Utólag is bocs innét is sokmindenkitől, akik felbaszták az agyukat, amikor előfizetőként nem kapták meg a lapot, vagy az újságosnál nem találkoztak vele. Nem a szerkesztőség volt a hibás, hiszen én, akárcsak a Tumblren is szép számban jelen lévő szerkesztőség minden tagja, pontosan végeztem a munkámat. Ennek ellenére borzasztó megalázó volt itt is askokra válaszolgatni ezzel kapcsolatban, és szégyellni magam.
Nekem egyébként 2010 az ilyen új érzésekről szólt. Milyen más helyett szégyellni magam. Milyen érzés elveszni a lustaság és a tehetségtelenség tengerében. Milyen érzés, amikor az embernek három hónapot késik a rendes, munkavállalói fizetése. Nekem ezek új élmények voltak, mint ahogy új élmény volt maga a kudarc is, még ha a lelkiismeretem tiszta is tudott maradni. Borzasztó sokat tanultam az egészből - leginkább arról, hogy soha többé ne kerüljek ilyen helyzetnek még a közelébe sem. "
Igazán kár, mert jó kis újság volt, és tök jó érzés volt egészen másfajta visszajelzésekkel találkozni, mint amilyeneket az egyéb irányú munkásságom szokott kiváltani.
Ha a közeljövőben valaki Budapest-centrikus életmódmagazint akar indítani, mindenképpen szóljon, mert azt hiszem megtanultam, hogy kell. De azért ha egy tanácsot adhatok, most már maradjunk az online-nál.
És ha valaki munkát szeretne vállalni a D-E-G Lapkiadó Kft./EMG Média/Econet cégcsoportnál, annak őszintén ajánlom, hogy előtte beszéljen velem.
Bocs még egyszer az előfizetőktől, én is ordítva telefonáltam volna hasonló helyzetben. Ha legközelebb megláttok valahol, nyugodtan követeljétek rajtam az ingyen sörötöket."
http://webcache.googleusercontent.com/search?hl=hu&tbs=lr:lang_1hu&lr=lang_hu&q=cache:ZCBDRmB1c8YJ: http://bedemarton.tumblr.com/post/2635674301/time-out-vege+time+out+econet+bede+márton&ct=clnk