E-Star
royalsSziasztok!
Nagyon ritkán veszem rá magam, hogy írjak a fórumba, viszont állandóan olvaslak Benneteket. De most én sem tudok szó nélkül elmenni a hozzászólások mellett. Senkit nem érdekem védeni vagy kritizálni. Former hozzászólásai hasznosak, viszont 1 dolgot nem szabad elfelejteni:
"...Ha mások véleménye alapján kereskedünk végképp ne kövessük el azt a hibát (még magunkban sem, hát még hangosan kinyilatkoztatva!), hogy esetleges kudarc esetén azt vádoljuk, aki a tippet, ajánlatot adta! Ez ugyanis elég amatőr megoldás, és ha véletlenségből ilyenen kapnánk magunkat, akkor egyetlen teendőnk, hogy visszamenjünk az "iskolapadba" tanulni a tőzsdézést, mert még igencsak a kezdeteknél tartunk! ..." (idézet a tőzsdei kereskedés alapvető szabályai (9. rész)-ből.
Minden felelősség a miénk, bárki bármit ír.
Továbbra is várom Former és természetesen mások véleményét is, ez így egészséges. DE. A rv nem napi kereskedésre alkalmas. Aki meg hosszútávra vette (itt nem 1-2 hónapot értek, hanem minimum 1-2 évet), annak nem lenne szabad itt izgulni nap mint nap. Én is bukóban vagyok, kb Taresz-el egy időben vettem, mégsem izgulok - bízom a cégben. Én kb novemberre várom a 14-15 ezres árat. Ami most megy a világban, persze nem tesz jót semminek sem, no és a nyári nihilt sem szabad elfelejteni. Ez mindig is így volt, és ezután is így lesz. TÜRELEM.
További szép napot mindenkinek.
Üdv Royals