Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: hati

Formerplayer Előzmény: #398716

Alapvetően végre konkrét kifogásokat is megfogalmaztál, van, amelyikkel még egyet is tudok érteni. Nézzük a válaszaidat:

Valóban, a közleményt én is hiányoltam. De valószínűleg ennek is meg fogjuk tudni az okát. Akár lehetett időközben olyan stratégiai tárgyalás, amely szükségessé tehette a hallgatást. Nem tudom, de ez akár a fenenagy nyilvánosság hátránya is lehet.

Miért terjeszkedett volna túl a cég? Szerintem a sikeres tőkeemelés és ktv kibocsájtás egyértelművé teszi, hogy nem terjeszkedtek túl. Ha nem találtak volna forrást hozzá, egyetértenék. Az Eetek cash flow termelő képessége az eddigiekkel együtt biztosítja a nyereséges,likvid működést, pótlólagos források nélkül....

tőkeemelés: megint a félig tele-félig üres pohár esete..."2 hete még év végére tették." Lehet, hogy nem hittek benne, hogy ilyen nemzetközi hangulatban, egy kis magyar tőzsdei cég külföldről be tud vonni 10 millió euró forrást, ráadásul tőkét és nem hitelt..Aztán egy mini road show után meglepődve vették észre, hogy dehogynem....ha pedig előre kommunikálják, hogy lesz kibocsájtás, akkor egy pár ellenérdekelt tulaj az árat leverve akár millió eurós kárt is okozhatott volna.

"A piac itélete".. A projekt nélküli 12400-as ár is a piac itélete volt, meg a tavaly nyári 6000 Ft is. Ez egy statikus állapot, semmit sem mond a jövőről..márpedig egy részvényes, ha nem ad el most, akkor a jövő érdekli. Mindíg lesznek későn ébredők, meg momentum traderek, meg 100 másik régi-új szereplő, különböző érdekekkel....És a piac néha félre is árazhat egy adott pillanatban..

Nem baj, ha nem szivárog ki semmi. Erősíti az általad hiányolt transzparenciát....