Re: nincs cím
VadSpeki Előzmény: #395745Ne értsen félre senki, én csak kérdeztem, miért nem lehet?
former hiteles ember, mindenki tudja. Csak tényleg érdekelt volna engem is, mivel vártam az emelkedést így hónap végén és bízom Benne (formerben). Természetesen, az könnyen lehet, hogy csúszik kicsit, amit Őis várt, vár, és nyilván én sem fogom eladni csak emiatt, amúg sem 1 hónapra vettem, tényleg csak megkérdeztem, mert szerintem ezzel a várakozással nem egyedül vagyok. Nem lehet, hogy akkor kezdk el a felhúzást a külföldiek, amikor már bevezetik a BÉT-re az új részvényeket? Szerintem így lehet, a pénteki közleményben is szerepelt, hogy a tőkeemelésből származó új részvények tőzsdei bevezetése a közeljövőben várható.
Szóval nem kell egyből rosszindulatóan fordulni az emberhez amiatt, mert csak tényleg érdeklődve kédezi ezt a felhúzást... Főleg, hogy a görög szavazás kimenetele miatt én is a vételi oldalt erősítem...
tényleg csak érdekelet volna ez június végi téma. Szóval ne értsélfélre Te sem, köszi a megértést.