Re: közlemény
matgab Előzmény: #394092hát nem hiszem , hogy itt azért nyomják lefele, mert hadd vásároljanak azok is, akik kimaradtak.
Sokkal inkább az látszik, hogy az OTP szórógatja kifele, még ha most utoljára nem is adta el, csak kölcsönadta.
REméljük, hogy az Equilornak adta, mert különben másnak adták és ugye az azt eredményezhetné, hogy tuszokmesterék kaptak 30.000 részvényt, amivel letolhatják az árfolyamot (már ha léteznek).
Az is elképzelhető, hogy az OTP-s alapok felállítottak maguknak egy portfolió stratégiát, és mivel az E-star négyszereződött, míg a többi nem ezért az E-star túl nagy súlyt képvisel a portfoliójukban, ezért "kénytelenek" saját kockázati stratégiájuk mentén kiszállni és realizálni.
Ők ügyesek voltak, mert kivárták amíg megnégyszereződött, én nem, mindig rosszkor szálltam ki meg be, így is nyertem valamennyit, de nem annyit, amennyit lehetett volna.
Emellett, meg a globál környezet is sajnos amellett van, hogy kedvencünk ne tudjon emelkedni...
Türelem. A 9900-as öntést követően is 3-4-szer ment le 7300-ig, az utolsó után eladtam, hogy majd olcsóbban veszek, aztán egyből fel is ment 12,4-ig...