Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Hathor Előzmény: #392557

Nem tudom, én sokat tanulok a piactól, még akkor is ha nem lépek be ebbe az oldalazásba, a chartemelmzéssel méllyebben belemászok az árfolyamokba mint az ember gondolná, iszonyat kell figyelnem, főleg, hogy blogba ki is rakom. nem szívesen adok tippet, nem akarok másnak rossz ötletet adni, így inkább körbeírom a dolgokat, lefele hova mehet szerintem, felfele hovva, na meg mit látok én a charton, mi alakulhat ki.. kb ilyen szinten nyomom.

Ezt a 23Ks hati szintet annyiszor megjártuk 2év alatt, hogy már egy nadrágot meg lehetne varrni ennyi öltéssel, amit le fel szúrtunk körülötte, én stratégiám nem erre van kitalálva, de látom a nagyoké sem. Semmiféle nagy alap aktivitását nem látom. Nem hatja meg őket az oldalazás, semmi pakkot nem dobtak a mostani esésben, így én sem hiszek benne most.

próbálok azonosulni a piaccal, reakcióit felszívni. Ma vettem új notebookot, ki szeretném rá rakni figyelőre egész napra. EUR/USD, CHF, HUF, euro, dollár, chartokat, meg dax, s&p-t. Ennyi valójában nekem elég is irány figyelésre. Ma is ezen instrumentumok jól adták a jeleket. Napközben nem voltam, görög helyzetről csak rádióban hallottam délután, amikor már megjártuk 22.797et.

ja.. ez a hsz-m azzal indult volna, hogy nálam nincs ilyen, hogy év végén biztosan 24K alatt leszünk, szerintem még ezt is meg kell tanulnod, tedd be a tankönyvedbe ,-)

Egyébként bróker vagy, vagy felszolgáló, vagy hentes? Gondolom tudod melyiket miért kérdezem?! Írtál bemutatkozást a topikjába?