Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: hangyák

Csusza Előzmény: #389407

Ilyet én eddig nem is mertem leírni. :-)

Én is így raktam pár hete egyébként, bár mivel gyalogjárda, ezért a rétegvastagságokkal sokkal spórolósabban bántam. Alulra 8-10 centi murva (belekeverve összetört beton meg csempe, mert attól szabadulni kellett), arra homoksímítás 1-2 centi, rá a lapok (40x40-esek), fugázás szintén murvával (hogy az is össze tudjon állni, bár nálam nagyobbak a fugák)

A Józsi-féle 40 centis ágyat is sokallottam elsőre. Főleg, ha van beton, akkor biztosan kell ilyen vastag? Lehet, hogy azt sem jó túlméretezni.

Ja, én nem értek hozzá, tehát szvsz!!! :-)

Egyébként logikus az elgondolásod, rágugliztam. Azt írják, hogy a 20(!) centis tömörített sóderágy a víz elvezetése miatt kell.

Viszont ha -jelen esetben- alatta beton van, akkor szevasz a vízelvezetésnek... :-(

A sóder egyébként tényleg egy tipikusan soha össze nem álló anyag, ilyen helyeken nekem is a murva jött be. Az viszont murvára... ;-)

Építőiparral meg kéretik vigyázni! Nem a szakik "mert így szoktuk" illetve "azt így kell" dumáinak bedőlni, hanem inkább utánaolvasni, gondolkodni kell. Sokkal hasznosabb, én legalábbis így látom... :-)