Hozzászólás
TombolatomEzek az írásai nekem egy fokkal jobbak mint egy populista ömlengései. Lehet ezzel most emberek szivébe tapostam, tehát sorry, de pár jó gondolatára sok hülyeség is jut.
Suzuki: Én nem értem,hogy Ő aki Amerikában is tanult elvileg és látta az itthoninak tömegesen nagyobb db számú kereskedéseit, hogy ne lássa be, hogy az emberek szivesen cserélgetik a kocsijaikat HA megtehetik. HA megint lesz olcsó hitel, stabil jó fizető állások és ezzel önbizalom akkor menni fog a business. Miért is ne menne???(Nekem 30 kocsim volt és ebből 25 Amerikában) Tehát a probléma máshol van elrejtve.
Ugyan ez a logikai lebontással a bankoknak az volt a feladata, hogy adják ki a svájci frankos hiteleket. Szemét egy bagázs a változtatható kamatokkal, de ne őket hibáztassa már, hanem az épp aktuális politikai elitet ami volt mind a két pártunk akik nyomták ezeket, de legjobban a nemzeti bank elnökét aki a "legjobb" időkben képtelen volt lehozni a kamatokat, hogy FT-ban adósodjunk el.
Vegye már észre, hogy ezek nem Bachelor of Nothing vagy Master's of Bullshit, hanem kell a likviditás, kell az olcsó hitel, kell az alacsony kamatozás, hogy az ember megtudja csinálni a jó vállalkozás ötleteit amihez lehet éppen az egyetemen tanult hozzá hasznosat. Magyarul kell a pénz, hogy pörögjön a gazdaság és ez az amiért az USA előre menekül a válságból, nálunk meg az övet húzzák meg.