Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Tombolatom

Ezek az írásai nekem egy fokkal jobbak mint egy populista ömlengései. Lehet ezzel most emberek szivébe tapostam, tehát sorry, de pár jó gondolatára sok hülyeség is jut.

Suzuki: Én nem értem,hogy Ő aki Amerikában is tanult elvileg és látta az itthoninak tömegesen nagyobb db számú kereskedéseit, hogy ne lássa be, hogy az emberek szivesen cserélgetik a kocsijaikat HA megtehetik. HA megint lesz olcsó hitel, stabil jó fizető állások és ezzel önbizalom akkor menni fog a business. Miért is ne menne???(Nekem 30 kocsim volt és ebből 25 Amerikában) Tehát a probléma máshol van elrejtve.

Ugyan ez a logikai lebontással a bankoknak az volt a feladata, hogy adják ki a svájci frankos hiteleket. Szemét egy bagázs a változtatható kamatokkal, de ne őket hibáztassa már, hanem az épp aktuális politikai elitet ami volt mind a két pártunk akik nyomták ezeket, de legjobban a nemzeti bank elnökét aki a "legjobb" időkben képtelen volt lehozni a kamatokat, hogy FT-ban adósodjunk el.

Vegye már észre, hogy ezek nem Bachelor of Nothing vagy Master's of Bullshit, hanem kell a likviditás, kell az olcsó hitel, kell az alacsony kamatozás, hogy az ember megtudja csinálni a jó vállalkozás ötleteit amihez lehet éppen az egyetemen tanult hozzá hasznosat. Magyarul kell a pénz, hogy pörögjön a gazdaság és ez az amiért az USA előre menekül a válságból, nálunk meg az övet húzzák meg.