Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: gh

Amatoregy Előzmény: #387387

Kedves Hathor!

Válasszunk külön két dolgot:

Az hogy valamikor beirtam, hogy 1 konti long vagy short az nem jelenti azt, hogy mindig annyi van.

Pl. valamelyik nap te is beirtad, hogy van 5 kontid, de általában 100-as nagyságrendekkel játszol. Akkor most melyik vagy te valójában?

Az mindegy, hogy 1 konti vagy 100. Az a lényeg, hogy jó MM legyen. Vagyis arról már leszoktam, hogy beálljak a nagy nyerő reményében és 200 pont elmozdulás után zárni kelljen, mert van egy felszúrás vagy leszúrás és nem birom fedezettel. Utána meg 2 nap múlva megy jó irányba.

Bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy a nyerőt nem Ft-ban hanem %-ban adtam meg. Vagyis 10x-er annyi pénz esetén evidensen többek lennének a nagyságrendek is.

Egy szóval se mondtam, hogy minden pozim nyerő. Áprilisban azthiszem annyi vesztő lett, hogy kellett a május eleje, hogy 0-ba hozza.

És még annyit, hogy akkor bővítek ha eléri a szintet. Ha nem éri el akkor nem.

És eszem ágában sincs 10-100 pontonként bővíteni. Swinger vagyok és kész.

Ez meg az én privát véleményem.

Arra meg már lassan rá kellene jönni mindenkinek hogy ez egy zérő összegű játék. A forexen pont azt csinálom amit irtál. Meg van a napi x ezer Ft (általában a tőke 1-2 %-a) és lecsukom a gépet.

De véletlenül se ebből akarok megélni, mert azokkal a tőkékkel amikkel itt játszanak nem lehet.