Re: 2011.05.25. “Adócsökkentés”
banyaiz Előzmény: #386281Az a 30-40k az kb a 10% lenne a jól keresőknek, vsz lehet ennyi, de lehet csak néhány k ember.
Volt elfogadott adótörvény, de ebben az országban hányszor változtattak már meg hosszú távú terveket, kb évente. Nem mondom ezt tették volna, de ilyen lyukat sem ütnek a költségvetésben szerintem. Akkor a Széllt is elindítják még előtte, vagy egy időben.
Elhiszem, hogy van aki magyar viszonyok között jól fizető állást hagy itt, és hasonló vagy jobb munkakörbe megy. Külföldön is van aki elmegy Angliából az Usába, vagy fordítva stb. Magyar az elég röghöz kötött nép, lásd elmúlt 20 évben fát hasogattak itt emberek hátán és mégis elég sokan élnek még itt.
Azt is értem , hogy az orvosok sokat akarnak rögtön keresni, én is szeretnék pár milliárdot, meg 10 luxusautót a garázsomba, plusz 10 full extrás nőt akik lesik minden kívánságom. :)
Azt is elismerem, hogy nagyon leépült az egészségügy elmúlt 20 évben. Csodát nem lehet itt sem tenni apránként kell előrelépni, de , hogyan amikor egy nyamvadt 300 Ft-ból politikai ügy van, és népszavazás 5 milliárdért. Csak az van, hogy lépésről lépésre amit az ország elbír, és akinek nem tetszik az elmehet Dániába , vagy ahová akar, aztán majd a piac rendezi ezt a kérdést, kevesebb orvos lesz, megnő az értékük. Jobbat nem tudok mondani.