Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 2011.05.25. “Adócsökkentés”

banyaiz Előzmény: #386086

Nem tudom mennyien lehettek volna benne, gondolom multiknál vezetők, állami szférában vezetők, képviselők stb. 30-40 k ember talán.

Nem tudom tényleg meglépik e Bajnaiék, gondolom költségvetéstől függött volna, be lehet e vállalni vagy módosítani rajta. Még egyelőre Vikiék sem vezették ki teljesen az adójóváírást, várjuk meg a történet végét ez ügyben. :)

Amit látok, hogy áprilisra elérjük a tervezett éves hiányt és az mnyp pénz fogja egyensúlyba hozni a rendszert , az idei évre. Jövőre pedig a Széll, adóátalakítás , gazdasági környezet majd kidob valamit a gépből. :) Igen kockázatos elnézve a társadalmi feszkókat. Elnézve a világot. Nem látom a másik serpenyőben a nagy hozadékát az adócsökkentésnek mert szűk réteget érint.

A jól képzettek itthon tartásáról az a véleményem aki akart az már elment, aztán rájön kint sincs kolbászból a kerítés. Kíváncsi lennék akik elhagyják az országot hányan végeznek a képzettségüknek megfelelő szintű munkát. Orvosokról mint írtam régebben az a véleményem, hogy aki orvosi diplomával a zsebében ebben az országban nem tud pénzt keresni az eléggé szerencsétlen. Persze le kell szolgálnia esetleg a tanuló éveket, és nyilván méltatlan , hogy ügyeskednie kell. Több orvost ismerek rokonság, egyéb, de szegénynek egyiküket sem nevezném, sőt.

Jövedelmi statisztikák pedig nagyon csalókák egy olyan országban ahol egy kőműves azt mondja eljövök napi 15 k zsebbe , plusz legyen sör, aztán nyomatjuk a melót. Szóval elég zavaros ez a helyzet.