Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Rozsdáskilincs Előzmény: #384183

jaj kérem én voltam olyan optimista úgyérteni azt a 8-10% hozamot hogy tisztán megkapom és nem ebből vonogatunk:) Mert igy már erősen olyan szaga van mint a banki lekötésnek bruttósitva kinálják.

Az átverés. Az ajánlat: nemzetközi cégek részvényei, mondanom sem kell hatalmas fellendülés előtt álló gondosan kiválasztott rvk. 10% hozam garancia ha az futam első évégéig megtartom.

Gondoltam na ennek biztos eleget tudok tenni. Lejárt az 1 év. Gondos gazda ként besétáltam a bankba és számonkértem őket a megállapodásunkról. Pappirok, aláirás itt ott az igért 10%-ot átvezettük a másik számlára. Elégedetten távozok majd párnapmúlva nézem a neten hogyan is áll az én féltett vagyonkám messzi idegenben befektetve. Na mikor a monitoron megjelent a grafikonon azt hittem rosszul látok! Elsőre megnéztem nem e mellé kattintottam a nagy igyekezetben. Nem kattintottam mellé! Ez bizony az én alapom. Ami rám meredt az bizony 10% csökkentet érték kis csillagocska mellete ez állt: Hozam kifizetéssel korrigált árfolyam.

Na ekkor elöntötte az a melléktermék az agyamat. Szal a garit úgy gondolták hogy én befizetek 100ft ot és ebbőla saját pénzemből levonják azt a 10%. Tehát úgy jártam mint Mátyás király kapott is ajándékot az ecceri leánytól meg nem is:(