Re: nincs cím
Dr. ursi Előzmény: #379711persze joggal elvárható a másik nemtől is!
én azért hiszem hogy léteznek ilyen emberek a hímneműek között is :o)
ez szélsőség !
koldus és királyfi.
tisztességben becsületes munkával tudja eltartani a családját, asszem ez a lényeg, nem pedig az h milyen otó van a segge alatt.
viszont természetemből adódóan én nem vágtam bele - ahogy koromnál fogva most már végképp nem - hogy anyagilag tőlem rosszabb helyzetben lévő hímet válasszak; engem az eszem vezet: értelem és érzelem - ez a sorrend, viszont nem nélkülözi egyik a másikat, de a sorrend fontos :o) ha hosszú távban gondolkodik az ember, márpedig én a hosszabb (évtizedes) trendeket kedvelem, amivel nem mellesleg gondtalan nyugdíjas éveket lehet teremteni :o)
nem rovom fel a hímeknek, de sztem semmi célja sincs, csak a szaporodási ösztön működik itt.
nem tudom mik voltak azok a te dolgaid, de ha el is vesztettél pár embert azért mert jó - pl. nem oldottál meg valamit okosba - elvhez ragaszkodtál, azt sose bánd !
én nem akarok és nem is tudok az elveimből engedni, azzal önmagam tagadnám meg.
bizonyára azé van még pár ember a világon akik hasonló elvekkel próbálnak élni, hasonlóan gondolkodnak, stb.
nem bánom ha nem találok rájuk vagy ők rám.
túl sok ember tagadja meg önmagát - és nem az öncélúságra és egóra gondolok - aztán csodálkozik hogy szarul érzi magát.