Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Bendeguz Előzmény: #379028

- Szerintem első feladat legyen a szerkezet rendbetétele.

Kb 1 évig észre se vettem a felső menüsort :)

- Az üzenetküldés úgy rossz, ahogy van. Össze-vissza kell kattintgatni, nem lehet válaszlevelet küldeni, rossz a szerkezete. Érdemes volna mindenki neve mellé kitenni egy levél ikont, meg esemény ikont, aztán ha van benne frissítés, akkor más a színe és 1 kattintással a levelezésben van.

- Elég jó a társaság, nem láttam még komoly anyázást másfél év alatt, így érdemes volna "lájkolhatóvá" tenni a hozzászólásokat. Csak pozitív jeleket lehessen gyűjteni, megelőzvén a sértődést.

- Hónap dolgozója érdemrend újragondolása. Legyen súlyozva a pontrendszer a hozzászólások lájkjai alapján. Mindenkinek havonta csak a 100 (mondtam egy számot) legjobb számítson, valamint az ebből felszorzott érték. Ezzel a sok szabadidővel, de kevés mondandóval rendelkező blogtársakat kicsit kordában lehet tartani, a topikok átláthatóbbak maradnak és megnő az érdemi tartalom aránya.

- A blogokra alig szavaznak páran, ezt is lehetne kicsit reklámozni. A blog írást is lehetne népszerűsíteni, nem hiszem el, hogy csak 3-4 embernek van értelmes anyaga a többiek számáa.

- A régi design nekem teljesen bejön, ne menjünk el a gagyi felé, maradjon inkább a puritán.