Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Dr. ursi Előzmény: #376089

csak azért idéztem be, mert eszembe jutott, hogy valaki mintha már ezt korábban leírta volna :o)))

akkoriban egyébként sem tőled - lehet figyelmetlen voltam - sem mástól még csak véletlenül sem olvashatott senki ilyesmit, mert a trendi az volt ezen a fórumon és másutt is és elemzőktől is hogy jaj Istenem de hülye ez a börni hogy szórja a pénzt inflát gerjesztve meg stb és hova fog jutni az usa és na ez most már tuti a piac beszakadásához fog vezetni és az akkori emelkedés csak egy pillanatnyi lereagálása a qe2-nek ...

hát láttuk mennyire pillanatnyi volt :o)

szóval akkoriban csak meg akartam magyarázni előző meglátáomat, hogy bár mindenki azt szajkózta mennyire szarok a makrók és mennyire nagy a munkanélk stb és már megint medvét véltek látni vagy már nagyon várták, de az a **** medve csak nem jött akkor már több mint másfél éve :o) pedig kiálltották rendesen :o))) szóval hogy miért is nem jön ezt akartam megindokolni: hogy lássák már meg végre hogy a makrók jók és egyre javulóak és hogy rohamos és brutális beruházási és ezzel együtt munakerőpiaci bővülést hoz, ill már akkor beindult és ez miért is van, mi az oka és hová is vezet.

csak ennyi.