Re: nincs cím
matgab Előzmény: #372414Egy apró különbség van a rádiós ralli és a mostani zuhi között:
Hogy akkor úgy gondoltuk, hogy van végre egy kézzelfogható jó hír, csak az összegét nem tudtuk.
Ma viszont tudjuk, hogy az egész cég továbbra is gigaszar, gigaveszteséges, valszeg az összes profitot kilopja belőle a nagytulajdonos (ugye a rengeteg alvállalkozó közé el lehet tenni a profitot).
A másik ami überpesszimizmusra ad okot az econettel kapcsolatban, hogy eddig mindig milliárdokat öltek bele olyan üzletekbe, amikből nem lett semmi...
Anélkül ,hogy nagyon figyeltem volna ezt a papírt néhány ilyen hamuba szürkült project:
1) Grid,
2) Songo,
3) volt valami könyveladás business is, ha minden igaz,
4) Est Taxi,
5) Est TV
Amit készen vettek, a Sziget, a rádió, és a Pesti Est azok is szerintem csak a további veszteségeket termelték (talán a Pesti Est kezdetben nem, de a mai viszonyok között, sztem kizárt, hogy nem veszteséges...)
Aztán amellett ez elvileg egy informatikai vagy milyen cégnek indult...Na ezen a téren sem hallottam tőlük semmi produktumot...
Csoda , hogy később csődöl be, mint azok a cégek, amik valóban jók voltak és termeltek is valamit (pl. Gardénia, vagy a NABI).
Szerintem -nem akarok elkeseríteni senkit, de ez hétfő reggel 10-re, már alsó limitre lesz kiakasztva...