Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Zotya32 Előzmény: #370995

de én még mindig nem látom a fától az erdőt. Miért érte meg felduzzasztani a céget, és most előállni 1,5 év után újra a 25 ft-os névértékkel? /még arra sem futja nekik, hogy más értéket lőjenek be, előveszik ugyan azt.. Már megint egy Civin-ügynök? netán a Béres bá? LoL /

2009-ben az volt a mese, hogy komolytalan az eurocentes névérték...

Most az elmúlt 1,5 évben komolyak voltunk, erősödtünk folyamatosan, de ennek ellenére megyünk vissza a Bohóc-kategóriába (szó szerint) május 2-től.

Kirámolták azt a kevéske vagyont ami volt (ok, vagyonkezelő a holding, szóval vehetjük úgy, hogy dolgoznak) és most újra elkezdenék berendezni a kirakatot euro centekből....

kiveszik a drága papírpénzeket, zsebre vágják, és aztán jönnek megint koldulni...

ez már tényleg sok; remélem én is, hogy botrány lesz belőle, még akkor is, ha netán ez nem kedvezne az árfolyamnak; többségünknek már úgyis minden mindegy... (nem tudom, ezzel számoltak-e, de remélem nem hal el a dolog, és tényleg lesz vmi jogi lépés, akár egy újabb "ceva-per", csak most a "kisbüfik" (ügyvédeik) szedik szét a "három Gráciát"... :) )