Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kórházi eset.

Hathor

Sziasztok!

Ide írom a hati topik helyett a kedves fórumos társaknak, akik érdeklődtek mi a baj nővéremmel, miért nem írogatok.

szóval tanulságos lehet az eset, akinek kezdeti stádiumban van az eset, hogy vigyázzon és időben menjen orvoshoz!

Nővérem távol él tőlünk, mert Ő is külön családi életét élte, én is, meg anyukám is külön.

Nővéren vidéken élt, mi pesten, így ritkábban találkoztunk.

45éves most, nagyon szép, bomba nő volt mindig, tapadtak rá a pasik, fotómodell volt, gyönyörű vállalkozásuk, élete volt, bejárta a világot. Utóbbi pár évben megromlott a házassága, elvált, összeköltözött egy élettárssal, azzal is gondjai voltak idő közben.. lényeg a lényeg, hogy elindult az összezuhanás utján, piához nyult, elkezdett inni. kis mértékű ivását tudtuk, elleneztük, mivel külön élt vidéken nem tudtuk követni a folyamatokat, Ő mindent tagadott.

két éve karácsonykor nálunk volt két napot és nagyon görcsölt a hasa, az volt az első jel, de menstruációs problémákra hivatkozott, annak tudtuk be, de nagy fájdalmai voltak.

Egy hónapja felhívott hogy menjek el érte, mert nagyon rosszul van, el kellett mennie orvoshoz, az beutalta kórházba kivizsgálásra, mert háziorvosként nem tudta a pontos baját. Bevittem kórházba és orvosi ló esetében mindenét vizsgálták. Lábán jött be velem az autóban normál állapotban ma csont és bőr egy hónap után.

Kiderült a kórházba fekvés után egy nappal, hogy hasnyálmirigy gyulladása van és nagyon súlyos elhalt állapotban van a hasnyálmirigy, kései állapotban.

Lényeg a lényeg egy hónapja bent van a kórházban, azóta csak infúzión keresztül táplálják, egyre rosszabb az állapota, már intenzívre került, tegnap rárakták lélegeztető gépre.

Lényeg, hogy nagyon kell vigyázni egy ilyen kicsinek tűnő, de annál súlyosabb betegséggel.

Beszélni már nem tudok vele, csak szemkontaktom van vele.

És semmit nem tud a hozzátartozó tenni, mert körülötte elhaltak a sejtek, szövetek..

szóval 20%esélyt adnak felgyógyulásra, de kifejezték a 80%os esélyt a tragédiára, de több orvos által nyomotékosítva a kórházban.

Itt tartok, minden nap bejárok be, e körül forog az életem most.