Asztrológiai együttállások
gentlemanus2011.04.03-10. - SorsFordító Napok
(Kerion, 2011.04.03 19:14)
3.-án Vénusz/8/ - Mars/6/ - együttállás
3.-án ÚjHold a Halakban - 17 óra
4.-én Nap/10/ - Szaturnusz/4/ - szembenállás
4.-én a Neptun /2025-ig/ a Halakba lép a Jupiter mellé
6.-án Nap/10/ - Jupiter/5/ - együttállás
7.-én Hold/7/ - FiasTyúk/M45/ - együttállás a Bikában
9.-én Nap/10/ - Merkúr/9/ - együttállás
Tehát a HÉT/7/ "üzenetei":
A Nap/10/, mely ÉgiTest a Teremtőt jelképezi, mint a Végső Stáció, Élet és HalÁl Ura, voltaképpen SZEMBENÁLL azokkal akik a Szaturnusz "gyermekei", akik a Szaturnuszt tekintik messiás-bolygójuknak. Vagyis a vaskor-végi hatalmaskodókkal, a felemelkedni nem akaró álmagyarokkal a Földön.
Viszont EGYÜTTÁLL azokkal, akik a Jupiter "gyermekei", akik a Jupitert tekintik messiás-bolygójuknak. Azaz a vaskor-végi elnyomottakkal, a felemelkedni akaró magyarokkal.
És a Nap/10/-TeremtőAtya EGYÜTT ÁLL a Merkúr/9/- Hermésszel, vagyis az Általa Földre küldött Hórusszal, aki voltaképpen a Teremtő avatárja, az összekötő kapocs Ég és Föld között. Természetesen a Kárpát medencében és innen kiindulva az Egész Földön.
Ráadásul ÚjHold van a Halakban, ami egy Új Kezdet, és a Hold/7/ EGYÜTT ÁLL a FiasTyúkkal/M45/, vagyis a TeremtőAnya együtt van a "fészekaljával", a gyermekeivel, a magyarokkal. Ja és a Neptun /Poszeidon/ is besegít a Jupiternek a Halakban, vagyis segít a Halak korszak végén felemelkedni akaró magyaroknak.
Tehát a Nap és a Hold is, a "Kerecsen Sólyom /Hórusz/ Jobb és Bal Szeme" leteszi a voksot, előszőr szembenáll a Szaturnusszal majd együttáll a Jupiterrel és hírnöke, a Merkúr mellé is odaáll, plussz a Neptun is besegít a Jupiternek.
SokatMondó Üzenetek.