Hozzászólás
KezdőSzoktalak itt olvasni benneteket, de mivel itt "kisebbségben" vagyok, nem annyira szeretek hozzászólni. De, félretéve a pártszimpátiát, jó lenne végiggondolni pár dolgot.
1. Mi a jófrancot szeretnek a szavazóik még mindig a Fideszen? Nyugdíjlerablás, médiatörvény, Schmittpál a köztársasági elnök, Alkotmánybíróság jogainak csorbítása, alkotmányozás, Matolcsy-kamuk sokszor-sokszor-sokszor, lézerjani S8-asa, lézerjani első helye annak idején a számla nélküli pénzek felvételében, miskolci alpolgármester és szíjgyártó nem veszik észre, hogy mennyit keresnek, "16%-os" adó után fizetések csökkenése, majd a munkaadók fenyegetése, az egészséges környezethez való jog elvétele, az esztergomi önkormányzatban történtek, a tankötelezettség korhatárának 15 évre csökkentése - csak néhány, ami hirtelen eszembe jut, és a tisztelt hazafi urak még egy éve sincsenek a helyükön.
Kurvára nem ezt ígérték, nyilvánvalóan hazudtak nyolc évig! Egy év se kellett ahhoz, hogy szarul érezzem magam ebben az országban, a saját szülőhazámban.
És ezek után is nyerik az időközi polgármesteri választásokat. Ez tényleg így van jól? Komolyan, ennyire hülye a magyar? A 2 Pisztolyban, ahová járok politizálni, az utolsó pár droid fideszes, akiknek az eddigiek mind rendben voltak, ezek után azt mondja, hogy "húúú bazeg, nem lehet cigilni idebe', ejnyemán, de**** mán ez a fidesz", és persze "sosem voltak szavazói"... Ha azt mondom, hogy tartsa már fel a kezét ebben a kocsmahivatalban, aki odaszavazott, már csak egy jelentkező van. Eh, kész vagyok ettől, hogy a hazafi urak és hölgyek a cigijük elvétele miatt akadtak ki, gratulálok!
2. De a jobbik, amit annyian éltettek itt... tudjátok, hogy látom? Ez a maffia Pintér (Orbán) két hét alatt rendet ígért az országban, meg két pofont nekik, majd hazazavarást. Erre a gárda szabadon tevékenykedik, parlamenti képviselők gárdaruhában mennek be a Parlamentbe, az EU Parlamentbe is(!) miközben ez nyilván törvényellenes, milyen jogállam ez? Zagyva Gyula egy paraszt, (már bocsánat) aki nem tud viselkedni, takarodjon kifelé a parlamentből, ez a véleményem. Meg az is, hogy nem véletlenül nem kapták meg a pofont, simán megegyeztek a Fidesszel a színfalak mögött, nagyon kényelmes ez a kis parlamenti állás, de azért a szélsőségeseknek is kell egy kis színházat csinálni. Úgy fognak járni, mint Torgyánék annak idején.
3. Az MSZP-t nem is minősítem, a III-as ügyosztályos miniszterelnökkel, meg az öszödi beszéd után megtartott Ferivel. Kinyírták magukat, és így van jól, sok mindent eltoltak, de az EVA miatt hálás vagyok nekik.
4. Még az LMP a legszimpatikusabb nekem, a helyi szimpatizánsaik egy részét ismerem, egyébként meg teszek a származásra, én embereket tetteik alapján ítélek meg, és nem a bőrük színe alapján. Egy ismerősöm munkahelyén egy jobbikos gyerek együtt dolgozik egy cigánnyal, egész nap megy a kárpátia, és a folyamatos szidalmazás, hogy a cigányok ilyenek, meg olyanok, a gyerek azt se veszi észre, hogy egy cigány ott _dolgozik_ vele.
Az LMP persze alkalmatlan a kormányzásra, kezdők, kormánypártkért nem tudom elképzelni őket. Ez a pár százalék elég nekik.
Szerintem gondolkodni kéne, hagyni a pártokat a francba, ne ők mondják már meg, hogy mit gondoljon a polgár! Én liberális beállítottságú létemre sosem szerettem a ****kat, sosem pártoltam a felvonulásuk lehetőségét, irtóztat a gondolat attól, ha két férfitest egymásnak feszül. Nem követtem sosem vakon a "pártot". Elutasítom, hogy embereket származásuk alapján ítéljenek meg, mert ezzel annak a pár cigánynak, a zsidónak, négernek, arabnak vágjátok el a nyakát, aki be akar illeszkedni, és dolgozni akar. Ugyanakkor nem mondom azt, hogy nem vagyok gyanakvó ezekkel, nem mondom, hogy nincs cigányprobléma, nem mondom, hogy alkalmaznék a vállalkozásomban ilyen származású embert. Van igazság a jobbik álláspontjában, persze, hogy van. De tudjátok, mit mondok? Köpjetek le, de nekem a legrosszabb tapasztalatom a hozzánk költözött erdélyi magyarokkal van, bennük sajnos sunyi, ügyeskedő, a másikon áttörtető embert ismertem meg, és csak egy kivételt tudok mondani. Így velük szemben is fenntartással vagyok. Persze cigányokkal nem sokat találkozom.
És kivagyok ettől a szemét médiatörvénytől, utálom, hogy a szabad véleménynyilvánítást korlátozzák. De a droidok szerint ez is jól van. Vagy itt van a fegyverviselési jogról folytatott vitátok, szerintem nem az a lényeg! Az a lényeg, hogy senki ne vihesse el, ami nem az övé, és keményen el kellene bánni azokkal, akik nem ezt teszik! Hogy ne lehessen legálisan elvinni semmit egy nem bekerített területről! Egyik párt sem fogja azt mondani, hogy nem, ezt nem szavazom meg! Ezt kell kikényszeríteni, és ennek az a módja, hogy a képviselőknek felelősséget kell vállalniuk a szavazataikért! Nem azért küldtem a képviselőt a parlamentbe, hogy egész másra nyomkodja a gombot, mint amit ígért! Ezt kell számon kérni! Ezért nem kell ott lenni, hogy viktor robotjaként gombot nyomjon, ehhez elég lenne 4 ember a Parlamentbe!
A legrosszabb, hogy nincs olyan párt, akit szívesen látnék kormányon. Csak a szar és a szarabb közt választhatok. De a fidesz szarabb, mint amit valaha is gondoltam.
Úgy gondolom, erre a site-ra értelmes emberek járnak, akik józanul gondolkodnak, hiszen a pénzüket a tőzsdén fektetik be, ezért nem engedhetik meg maguknak, hogy ideológiák mentén döntsenek.