Re: lk
Hathor Előzmény: #355852Persze, hogy mérges vagyok.
Ez ami itt megy itthon ez mindenki idegeit felemészti..
ma az egyik örül, holnap a másik.. közbe mindkettőt kiverik a pozijából valahol.
Össze vissza megy minden. Ránézünk bux grafikonra, össze vissza rakod rá a trendeket, nincs egy irány benne, egy oldalazást lehet megint felrakni, közbe nyugat meg veri a bux elméletét folyamatosan, utána ameddigre kilép a sávból, addigra visszaverik..
jönnek a sz@r makorok megint itthonról, tegnap megint szigorítottak a hitelezésen, cégek megint nem tudnak hitelt felvenni, egekben a benzinár ami ohatatlanul emeli a fuvar, szállítási költségeket, ami emeli a fogyasztói árakat, közbe fogy az emberek nemlétező pénzkészlete, megtakarítása, mellette csökkenhetnek a kamatok is most már márciustól is a kamatok. A betétesektől vették így is el a bankadó pénzét, áthárították ránk a kis kamattal, de azt is megadóztatva.
Megszop@atott ismerősöm a Balatoni kúriával, oda adta egy befektetőmnek féláron, így ugrott a munkadíjam, másfél éves munkám. Befektetőmmel összehoztam egyszer, barátok lettek, és kért tőle egy limit ajánlatot, az mondott egy szemtelen számot és oda adta, de úgy hogy már csaka tényt mondta, hogy csütörtökön szerződnek, én meg még majdnem dupláján hirdettem neki. Fél áron én is könnybben hozok befektetőt, de nyáron nem adtuk oda 6millióval drágábban ügyfelemnek.
Család kigyógyult, ma mentek a gyerekek oviba, suliba.
Nővérem kórházban, két kutyáját megkaptuk, azokat kell gondoznom a házunkban, hozzá kell járnom ellátni..
Te is tudod a többit, mert egyszerre lépegettünk be a longokba, amiket levertek, most meg vennék, amikor 20%ot esik nyugat.