Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: élménybeszámoló

Moiser Előzmény: #35283

Ezen a szinten egyelőre ez egy igéret.

Ami a végeket illeti egyáltalán nem bonyolult, van egy offhsore Fund a többségi tulaj 2 al-alappal (egyik a tech. aminek keretében a Genit pátyolgatja),annak van egy üres amerikai cége (nem offshore), amit előzőleg egy másik akvizióhoz kivánt felhasználni, a biotech. alapjának ügyletei között, azt utsó pillanatban megakadályozta az egyik akvirálni kivánt cég igazgatósága. A cég a Cogenco. Ennek vanak részvényi, de nem kereskednek vele, tekintettel arra, hogy 97% van a tulajnál.

Most elméletileg talált egy befektetőt, aki feltőkésitené (átvenné) az üres cégét, és megvenné a Geni leányait, hogy egy amcsi cég keretein belül valósitsa meg az üzleti tervet, ezért a Geni részvényesek az amcsi cég részvényeiből kapnak majd cserébe.

A feltételeket elvileg május31ig kell kidolgozniuk de egy már biztos, kell hogy legyen a cégben 50m usd hogy egyáltalán szóba kerüljön, és magát a tranzakciót Júni végéig végrehajtani, de épp emiatt még semmi sem biztos, és nem ismerjük a részleteket.

Pár hónap kérdése és meglátjuk. Pl. lehet nézegetni a SEC honlapját, hogy a Cogencoval kapcsolatban jön-e a bejelentés tőkeemelésről tul. struktúra változásról etc ugyanis a cég tekintve hogy nm offshore bejelentés köteles...nehezen lehetne 'gyanús' módon ellopni a Geniből bármit.

A Fundak ez kb . pont annyira utolsó esélye és jól felfogott érdeke, akárcsak az,hogy a geni megfelelő kompenzációban részesüljön a leányokért, tekintettel arra, hogy a geni részvények közel felével ő rendelkezik, és lehúzhatja a Tech alapját is a wc-n, amennyiben nem következik be értéknövekedés/ gyárak megvalósulása.

Minden más hablaty. Ex szerint már 2 éve sem kellett volna hogy legyen részvényük, mert szerinte mindig ők öntenek és tömnek, ehhez képest fix dbszámmal rendelkeznek egy jó ideje, és amit eladtak, azt jelentették is.

Lehet fogadni a sikerre és venni, vagy kihasználni hogy van érdeklődés és kiszállni. Mint akármilyen más cég esetében.

Pont.