Re: Új cég jön tőzsdére
Tombolatom Előzmény: #349776Snail ne téveszd össze, hogy mi az ami nekem nem tetszett. De komolyan kíváncsi vagyok most már, hogy itt hányan keresnek havi 20-30%-ot mert ez teljesen normálisnak tűnik a társaságban és arra is, hogy mivel akkor már. Szivesen tanulok.
Én nem negatív akarok lenni, csak reális. Lehet azért van mert 13 évet éltem amerikában és, ha ilyen cég filozófiát határoznának meg akkor kinevetnék ott. Ettől függetlenül legyen átlag feletti hozama. Nyugodtan írjátok meg, ha tévedek, de eddig én évi 9%-ot találtam tőle vagy kevesebb hozamot. Rágugliztam és ez a cikk is kijött amit gondolom Ő írt, de ha nem akkor is egyezik a véleményem a cikk írójával: http://www.citadellaconsulting.hu/blog/t%C5%91ke%C3%A1tt%C3%A9teles-%C3%A9rt%C3%A9kalap%C3%BA-befektet%C5%91-esete
Ezek után szerintem havonta ennél kisebb kilengések lesznek és inkább védi magát ezzel, hogy ne kapjon negatív kritikát kilengésekkor. Lehet remek alap lesz, lehet nem...de ez miatt én max annyi pénzt raknék be ami nem fájna...ergo párszázezret. Nálam a befektetésnél nem ez a cél, hogy a tőkém 0.5%-át tegyem ilyenbe, hátha megduplázom:) hanem az egész tőkémet mozgatni és megvédeni minden áron amibe havi 20-30% kizárt dolog fel vagy le is.