Re: nincs cím
Djibouti Előzmény: #346993Nem 1000 pont, csak 100-200. Alapszabály, hogy nem hagyok nyitva pozit másnapra. Láttam, hogy teljesen kiszámíthatatlan hol és merre fog nyitni másnap. 15 percesen kereskedem, órásról indulva. Tegnap pl. mikor kiesett az órás ékből, nagy valószínűsége volt, hogy le fog zuhanni. Na most, mindenki azt írja, hogy itt kell abbahagyni, nem lehet nyerni, stb. stb.. Három kérdés merült fel. 1. Ha nem lehet, miért kereskednek mégis sokan? 99,9%-ban amatőrök, csak régebben kezdték mint pl. én?
2. Gondolom mindenki elkezdte egyszer. Minek? Vagy rajta kívül mindenkinek felesleges? 3. Ha pl. egy ilyen ékből való kitörésre nem érdemes pozit nyitni, mert "veszélyes és úgy is elveszíted a tőkéd....", akkor mit kéne tenni? Akkor hagyjuk a fenébe a technikai elemzést, és nézzük a megboldogult Mónika show?
Elnézést ha esetleg arrogánsra sikeredett. Mindenkit tisztelek és irigylek, akinek nagyobb tapasztalata és tudása van mint nekem. De nem szeretem a "rajtam (és rajta mert írogat egy fórumon pár hónapja) kívül mindenki hülye a tőzsdéhez és csak bukásra van ítélve." hozzáállást. Még az alapkezelőknél dolgozók is, akik sok zsetont kapnak érte, óriási elméleti tudással rendelkeznek, gyakrabban nyúlnak mellé mint találják el a dolgokat. Ugyan úgy találgatnak mint mindenki, és csak utólag tudják megmagyarázni a miérteket.