Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

lyonell Előzmény: #345468

Halika!

Én pártolom a márkát.Szerintem kíváló márka a kis skoda.

Pofás,formás.Könnyen fenntartható jármű viszonylag.

Rossz tapasztalatom nem volt velük.Eggyel igen,Dsg váltóssal.De manuálissal soha sem.

Alkatrész ellátottságuk jó,szinte minden van utángyártottban hozzájuk(elég jó áron).minőségre remek,árához képest.Belseje kicsit nyers,egyszerűbb de szerintem tök jó.kis pofás. 2 literes dízel motorrol rosszat nem halottam skodában,De audiban sok bajom volt velük szinte minden egyes darabbal.ezek az audik max 160 ezerrel voltak, amik előjöttek gátrepedés,hengerfej,turbó,és valamiért nálam nem egy darab ette az olajat (amit ajánanak hozzájuk 5w40,aszt hiszem de eszt az olajfajtát nem preferálom a 10w40-et jobban) 2000km ként fél litert.De skodánál nem volt ilyen. Ő az 1.9 tdi.,motor jobb én jobb szeretem,azzal egyikben sem volt baj.Maximum chip.-ha kicsit gyengének bizonyul.Üzemanyagra kényesek nagyon.De az 1.9-es kivisz a világból,ha nem hajtod pl: turbó erre kényes benne.Hely van bennük család befér meg a szerszám,kombiba bőven.Jó váasztás.km-erre figyelj oda,nézesd meg mindenképpen jól nézesd át szervízben.