Re: nincs cím
GáborGábor Előzmény: #345148A régebbi, bevált típusokra esküszöm. Sok volt az utóbbi időben a visszahívás és a sok, ki nem forrott technológia amit idő elött piacra dobtak.
Sokan tartottak hülyének amikor pl. Fiat Regata Weekend td-t újítottam fel magamnak. 350 -et költöttem rá és 7évig - a megfelelő karbantartásokat elvégezve - nem volt vele semmi gondom. Meglehet, az olaszok tudják miért szerelték szinte minden későbbi típusba ezt az 1.9 -es motort.
A Merciről inkább Józsi tudna mesélni. A Fordokat illetőn, a korábbi motorral szerelt (ez az olcsóbban beszerezhető, cserélhető, porlasztócsúcsos kivitel) típusokat ajánlanám. Enegem sosem az autóim kora érdekelt. Nem resteltem, (sőt, kifejezetten jó poénnak tűnt!) az egyik tavalyi találkozóra a frissen beszerzett kétütemű Wartburgommal elmenni.
:)
Az autóknak nem a kora a fő jellemzője (mondom pont én, amikor jóideig foglalkoztam autó adás-vétellel is) hanem a korához mért állapota. Ha presztízs kérdést akarunk csinálni belőle, akkor meg nem szabad árat szabni a keresőnek ...
;)
Hitelt meg, semmiképpen nem vennék fel.