Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: drawdown

Előzmény: #344594

Nézd, nem szeretnék vitatkozni veled, mert én nem értek hozzá.

Én tehát egyszerűen csak azt nézem, hogy bár látszólag tényleg ugyanazok a számsorok vannak beidézve, mint amikben most van pénz, node a saját alap akkoriban mindezek ellenére +11-26,9%-ot hozott, most meg a 30% mínuszban jár a Nyilasi alap, a sajátja meg majdnem lefeleződött a csúcshoz képest. Hogy úgy mondjam, te azt mondod: Mit csodálkozok, hiszen ez ugyanaz, miért lenne más, én meg azt, hogy akkor ezzel a leosztással nyert, most meg veszített, hát hogyne lenne más? :) Nem mindegy, hogy egy bubi párral ász pár ellen mész, vagy kettes pár ellen. Akkor tudta mire kell tenni, hogy összességében nyereséges legyen, most meg semmi ilyesmit nem tud felmutatni. Tudod, ez nekem olyan, mintha azt mondanád, hogy ez a pasi olyan, mint aki mindig hetvennel megy. Akár országút, akár város... akkor meg min csodálkozok?

Hát csak azon, hogy pont akkor került be a városhatáron belülre a 30-as gyalogos zónába, amikor alapot indított. Hiszen korábban ezek ELLENÉRE is nyereséges volt (nem kicsit), most meg ezek mellett is veszteséges (nem kicsit).

A korábbi bika időszakban tudott nyerni, most meg képtelen rá. Hát ha van gyökeres változás egy alap kezelésében, akkor az nem éppen ez? Egy nyereséges, sikeres alapkezelésből hirtelen és tartósan a vesztes oldalra kerülés szerinted nem elég gyökeres változás?