Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

CHF-hitelek átváltása EUR-ra ...

Dr. ursi

már tegnap majdnem elájultam, amikor ezt hallottam, hogy ez megéri ...

KINEK ??? KÉRDEM ÉN, KI A FASZNAK ÉRI MEG ????????????? A BANKNAK. ANNAK IGEN !!!

nem is véletlen, hogy a bankszövetség üdvözli és kedvezőnek ítéli.

hát persze.

nekik kedvező.

a hitelesnek nem !!!!

miféle megvezetése ez a gyanútlan szerencsétlen pü-leg tudatlan tömegeknek ?!

ad.1. az eur-hitel kamat magasabb mint a chf-hitel kamat (már a felvételkor is kb.1-1,5%-al több kamatot kellett volna fizetni ugyanannyi hitelért euróban mint frankban)

ad.2. még ha ugyanazon a kamaton váltják is át eurra, mint ami frankban volt a hitelen, akkor is realizálom az árfolyamveszteséget, mert gondolom nem a hitelfelvételi frank árfolyamon fogják átváltani ????????? hanem a mostani történelmi csúcson !!!!!!!!!

ad. 3. még ha nem is kérnek be pótfedezetet, elveszik az esélyt, hogy brámikor árfolyamnyereséget érjek el a hitelen, mert az euró jelen körülmények között nem biztonságos (csődperiféria, kilátások, eurchf kereszt várható alakulása, kamatok alakulása) nem tűnik túl stabilnak és ha még az is lesz mit éerek egy 280 körüli stabil euróval mondjuk 10 évig amíg nálunk bevezetik ??????!!!!!!

ENNEK AZ EREDMÉNYE AZ HOGY A LÉTEZŐ LEGMAGASABB SZINTEN BEFAGYASZTJÁK A HITELRÉSZLETET !!!!!!

ha ebben kényszerítenek, akkor a FIDESZ bukni fog.

EZT NAGYON KOMOLYAN KÉNE VENNI ! NEM KÉNE SÚLYKOLNI A MÉDIÁBAN, HOGY EZ MILYEN JÓ ... mert NEM AZ bassza meg !

mert ha bízunk a mi fényes jövőnkben, akkor egyértelmű a forint iránya a gazd iránya miatt és akkor nem kéne elvenni az emberektől a csökkenő törlesztőrészletek lehetőségét.

már azoktól, akiket eddig még nem sikerült kivéreztetni a politikus-bankár-szövetségnek ...