Re: nincs cím
lyonell Előzmény: #341198Hathor ne vedd sértésnek,de szerintem azért böki a csőröd mert nem nyitsz időben és állandóan széllel szemben állsz !!!!!! a dax shortot 7048-on nyitottam meg is indokoltam miért,olvass vissza párat. Az eur/huf felfeléről károgok már EUROMAN kollégával pár hónapja,és aszt is írtam még jóval előtte mióta korigált volna hogy 280 volt az ideális korrekció másnap meg mikor 276-ról fordult hogy akkor tovább fel és felfelé kell kitörnie,akkor szálltam ki a chf/huf shortból.És nincs több ezer kontim,tavaly 3-an vsináltuk kereskedő ismerősőkkel,fejenként 25 az sok????? megdolgoztak érte és én is 6évig napi 16 órát hétvégén is,ha fáj dolgozz te is sokat,És emlékszel kérdeztet meddig várom mondom 21600,és berjött nem???? akkor széllel szemben áélltál meginnt.
Szóval a sok beírás meg hülye blog helyett,inkább gondolkozz el kéne e ezzel egyáztalán foglalkoznod mert te csak a pénzed égeted,és mellé folyamat széllel szembe mész.Nem akartalak megbántani,sokat tanultam innen a fórumról Pl: RICSI,Kissherceg,Zabás,Waszi,Bud,hosszúhuszár.,Belfi Roli,. Nekik sokat köszönhetek őjkket olvasgatom és sokszor felnyitzották már a szemem.Szóval ne írogass és ne bökje a csőröd sewmmi,szimplán nyiss végre poziciót és keress,Tudod mit inkább én sem írok semmiféle pozit amit nyitok,innentől kezdve aszt kész.JA ÉS SZÓLZTAM EUR/HUF longom van most 272-ről meg 276-ról,és tzartom 317-ig vagy amíg jónak láom,És ma besortoltam a buxot!!!!!