Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Fejtegetés

Hathor Előzmény: #340463

Ehhez annyit offolok, hogy itthon is nagyon esik a kiskereskedelmi forgalom.

Mivel szaladgálok a városban ingatlanok miatt, meg ugye rálátásom is van, tegnap is körbenéztem PL. Rákóczi út: Keletitől-Blaháig mentem. Kb 100üzlet. Ebből 70darab bezárva, vagy bezárás alatt. A maradék: használtruha, egy eurós bolt, kínai üzlet!!!! és egy két vendéglátó egység. A maradék ici pici boltban, mobil, élelmiszer, ingatlan..

Hol vannak a kereskedelmi egységek? A plázákban! De nehogy azt képzeld, hogy az is megy. Beszéltem kereskedő ismerőseimmel, azt mondják semmi forgalom az üzletekben, vannak cipős ismerőseim, nagykeres is, azt mondja 54bolt tartozik nekik, és sorba zárnak be. Van beszállító ismerősöm nagy elektronikai áruházba (nevüket nem írom le, nehogy bepereljenek valamiért :), szóval ebben az áruházban is akkora a bukta, hogy Ő mint nagyáruház nem tudja kifizetni a beszállítom hitlebe lerakott, eladott termékét.

Nem beszélek egyik legnagyobb élelmiszer áruházunkról, ahol sírnak nekem a dolgozok, hogy kilátástalan a jövőjük, veszteséget termel az áruház és karácsony előtt is üresek voltak a pénztárak, két ünnep között én voltam egyedül a közel 1000nm-es eladótérben, és neves élelmiszer boltban napközben!

Nem kell messzire mennem saját példámon, ingatlant eladni nagyon nehéz, hiába hirdetsz, nem jönnek semmire.

Vannak keresőim, de nekik meg megtalálni az Ő igényüknek megfelelőt, aki az egész ország adatbázisából tud válogatni, de két évig sem talál, nekem megtalálni azt, arra még megbízást is szerezni azt jelenti, hogy az egész ingatlant, ami az országban van kínálaton, be kéne hoznom saját bázisba, na ugye ez lehetetlen, de még akkotr sem biztos, hogy találunk, mert ugye Ő sem talál ezekből a piacon most sem.

Vevő nincs, miért is lenne? Csúszunk le.. mindeni, Ti is.. tutko!

Elképzelhető, hogy minen 1000.embernek jobb most mint eddig, de ez elég ritka.

április 15.-éig van a kilakoltatási árverezési tiltás is, nem tudom mi lesz utána, nem tudom mi lesz egy gyengülő forint árfolyam esetén. Azt mondom ez a válság hosszú lesz!

Ennyi, nem fejtegetem tovább..