Re: Kína
Netmaster Előzmény: #340019Na, az a komoly, határozott döntés nagyon nem ártana, mert már évtizedek óta maszatolnak széndioxidkibocsátásról és egyebekről, eredmény nélkül. Még azt sem bírják végrehajtani, amit szeretnének... Amúgy azt szerintem te sem gondolod komolyan, hogy hamar át lehetne állni más energiahordozóra. Ha lenne is ilyen kéznél, alkalmazható állapotban, megépíteni hozzá az infrastruktúrát világszerte évtizedes feladat.
Köszönöm, én is tudom mit művel a gazdasági elit, az csak az egyik része a gondnak, a másik az, hogy mi átlagemberek is ezt a játékot játsszuk kicsiben. Miért csinálnák pont ők máshogy?
Én elhiszem, hogy te a fejlesztés oldalán szeretnél munkálkodni, te meg elhiheted, hogy senkinek nem hulladékfeldolgozás az álma.
Kína emlegetését nem értem, hiszen a globális gazdaság egyik elsőszámú beszállítója, eközben saját természeti- és ásványkincseinek, nem utolsósorban pedig emberi tőkéjének kizsákmányolója. Mit valósít meg globalizációmentesen? Igaz, cserébe lehetnek gazdasági nagyhatalmak, juhé.