Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Bűncselekményre célozgat nyugdíjpénztár-ügyben Selmeczi

Láma Előzmény: #331927

"A hibát Viktorék is elkövették. Egész egyszerűen, amikor 1998-ban kormányra kerültek, likvidálni kellett volna az egészet. Nyilván nem akartak abba a hibába esni új kormányerőként, hogy megtorpedóznak minden törvényt, amit az elődeik hoztak, de mint láttuk, már akkor fenntartásaik voltak, és fel kellett volna vállalniuk a Hornék által hozott törvény likvidálását. Nem tették, és ennek ma isszuk a levét. Nem tudom, hogy ezt egy kétharmados tövényként hozták-e meg Hornék, mert ha igen, akkor ennek módosítására esélye sem lett volna Viktoréknak."

Elgondolkodtam milyen fenntartásaik lehettek? Matolcsy és Bokros között egy év korkülönbség van. Mindketten közgazdászok. Bokros osztott-szorzott, nem lépett be, mert kikalkulálta, hogy nem éri meg. Matolcsy meg saját bevallása szerint, rábízta a döntést a buta asszonyra. :)

Múlt évben az 52 évnél idősebbek visszaléphettek ha akartak. Matolcsynk pedig még mindíg mnyp. tag. Tehát idén érte a villámcsapásszerű felismerés, miszerint milyen rossz a mnyp. rendszer. Nekem olyan "tüncikés" ez az ember a nyilatkozataival.

Kuncoghatnánk is, ha lenne kedvünk..

Hányan lehetnek a FIDESZ felsővezetésében akik önként léptek be és máig tagok?

Vizet prédikálnak, bort isznak ezek a szent emberek.

igazad van abban, hogy nincs miről vitázni. Megtörtént annak beismerése, hogy kivitelezhetetlen amit ellenzékben hangosan követeltek. Mármint, hogy +forrás (pénzbehajtás)nélkül kell és lehet a gondunkat megoldani. Teljesen egyértelmű, hogy kell a lé a nemzetmentő kísérlet finanszírozására. A többi csak mellébeszélés. Minden ellenérzésem mellett nagyon drukkolok, hogy sikerüljön nekik. Mert ha elcseszik.....